A reflexiós épületfólia előnyei

Önnek is gondot okoz a túl erős napfény? Az ablakon betűző napsugarak nem csak azért lehetnek kellemetlenek, mert megzavarják a mindennapi kényelmünket és a hő rontja komfortérzetünket, de károsak lehetnek egészségünkre és használati tárgyaink állapotára is.

Szerencsére létezik egy egyszerű és hatékony megoldás, ez pedig nem más, mint a reflexiós ablaküveg fólia. Ennek a segítségével meg tudjuk szűrni a napsugarakat, a káros ultraibolya sugárzás sem jut be a lakótérbe. A rendkívül hatásos reflexiós réteg következtében a külső hő akár 80%-os visszaverésére is képes. 

Ismerős az az élmény, amikor a televízió vagy a laptop képernyője visszatükrözi a napsugarakat, bárhogyan is forgatjuk? A reflexiós fólia ezekre a problémákra is megoldást jelent, mivel csökkenti a monitorok tükröződését, így kifejezetten ajánljuk irodahelyiségekbe.

A lakásokban a hő-visszaverésen kívül az UV bejutását is megakadályozza és ezáltal védi a lakókat és nem fakulnak a bútorok, képek, szőnyegek, kárpitok sem.

Azokon a helyeken, ahol a belátást megakadályozására van szükség a különböző százalékban felvitt reflexiós réteg segítségével a megrendelő igényeinek megfelelően tudjuk a belátást megakadályozni.

Nagyon fontos hogy a reflexiós fóliák segítségével a nagy fokú hővisszaverés következtében jelentős energia megtakarítás érhető el a légkondicionálók alacsonyabb fokozatú működése által.


Az általunk forgalmazott ablaküveg fóliák egyaránt ajánlottak otthonokba és irodákba. További részletekért keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!


reflexiós fólia