Minden, amit tudni érdemes a biztonsági épületfóliáról!

A biztonsági fólia védelmet nyújt a személyi sérülés, valamint tulajdon elleni káresetekkel szemben. A biztonsági fóliák egy láthatatlan réteget képeznek az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében.


Az ablaküveg belső oldalára rögzített biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képes a helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonunk biztonságát, valamint elriasztja a nem kívánt látogatókat. Minden általunk felszerelt fólia javít a már meglévő síküveg minőségén és megfelel az összes európai, illetve hazai egészségügyi és biztonsági előírásnak.

Az összes biztonsági fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy az üvegeket a hagyományos módszerekkel tisztíthassuk a fólia sérülése nélkül.

Használjon biztonsági fóliát, védje értékeit a betörés ellen!

Sajnos napjainkban egyre több a bűnözés, a betörés, mind otthonokba, mind pedig üzletekbe. Mindenki próbál védekezni, ki drága riasztórendszerek beszereltetésével, ki biztonsági őrökkel, sokan rácsok felszerelésével, mások pedig biztonsági fólia felhelyezésével. A biztonsági fólia hatékony megoldás a betörések megelőzésében!

Miben segít nekünk a tükröző biztonsági fólia?

A nagy üvegfelületek, a kirakatok bárki számára könnyen láthatóvá teszik, hogy mikor nem tartózkodik senki az üzletben, illetve hogy milyen értékek találhatók a helyiségben. Így könnyen válhat szinte bárki betörés áldozatává. A tükröző biztonsági fólia megakadályozza, hogy kívülről belássanak az üzletbe, felmérjék a bent hagyott értékeket. Ráadásul nem szükséges a meglévő üveg cseréje, a fólia rátehető szinte bármilyen üvegfelületre.

üvegtörés