Fólia típusok

Kizárólag Llumar fóliákkal dolgozunk, amelyeknek kiváló minőségét színstabilitásuk és időtálló karcálló rétegük garantálja. Az alábbi autófólia típusokat különböztetjük meg:


Hő-fényvédő fóliák

A hővisszaverő fóliák rendelkeznek a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével, ezáltal a jogszabályoknak megfelelően telepíthetők a gépjárművek B oszloptól hátraeső üvegeire. Árnyalattól függően különböző százalékban hővisszaverők és belátásgátlók, mindegyik típus 100%-ban megszűri a káros UV sugarakat. Üvegtörés esetén szilánkmentességet biztosítanak, azaz megvédik az utasokat baleset esetén a szétrobbanó üvegdaraboktól.  Telepítésükkor plasztikkártyás műbizonylatot adunk a gépjármű tulajdonosának. 

Biztonsági fóliák

A víztiszta biztonsági fóliák az autók első két üvegére is telepíthetők a jogszabályoknak megfelelően. 100%-ban megszűri a káros UV sugarakat, ezzel védve az autó utasait. A biztonsági autófóliák előnye, hogy betörés ellen fokozott védelmet nyújtanak, baleset esetén pedig az üveg egyben tartásával igyekeznek megvédeni az utasokat a szétrepülő szilánkoktól.

Színes biztonsági fóliák

Egyesítik a biztonsági és a hő-fényvédő fóliák tulajdonságait.null