Cégünkről

A Döry és Társa Kft-t 24 éves szakmai múlttal a hátam mögött, 2004-ben alapítottam. 1982-ben mi hoztuk be Magyarországra, az akkor még Hollandiában gyártott Fassolar néven futó ablakfóliákat. Közel 20 éve, kizárólag az amerikai Eastman Chemical Company által gyártott, méltán világhírű LLumar márkanevű fóliát használjuk.

Vevőkörünkbe köszönettel vesszük éppúgy az egyablakos lakossági, mint a több száz ablakkal rendelkező közületi megrendelőket. 

Kapcsolataink

Kiterjedt kapcsolattal rendelkezünk az üveghez, az árnyékolástechnikához, valamint a biztonságtechnikához magas fokon értő szakemberekkel, így akár önmagában vagy a fóliázással kapcsolódóan is tudunk segíteni és ajánlatot adni. 

Üzletpolitikánk

Hisszük, hogy csak úgy lehet több mint 30 éven át a piacon maradni, ha tapasztalataink segítségével, mindig a megrendelő igényének és a helyszín sajátosságainak megismerésével egy korrekt árat adunk, egy magas minőségű anyaggal gyors és tiszta munkát végzünk, több éve cégünknél dolgozó munkatársakkal.

Elérhetőségeink

Cégünk rendkívül jó helyen, Budapest és Érd között Diósdon, a Homokbánya utca 23 alatt található (lásd térkép). Az utcánknak közvetlen csatlakozása van a 70-es útra, így Budapestről kb. 15 perc, Százhalombatta felől kb. 10 perc alatt elérheti. Parkolás közvetlenül az épület előtt, az utcán lehetséges.

Döry És Társa Kft.
2049 Diósd, Homokbánya u. 23.
Adószám: 13311678-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-099669


Döry László
Cégvezető


Diósdi műhelyünk:


Bemutatjuk a LLumar fóliák gyártóját, az Eastman Chemical Company-t: