Mindent az autófóliákról


Az autóüveg fólia tulajdonságai és előnyei

Sokan alábecsülik az autóüveg fóliát, és azt hiszik, hogy csak a stílusosság kedvéért lehet alkalmazni, de ennél jóval többről van szó. Bizonyos szintű védelmet biztosít, használatának következtében pedig gazdaságosabban tarthatjuk fent járművünket.

olvass tovább

Így véd a fólia betörés esetén

A LLumar fóliák egyik nagy előnye, hogy baleset és betörés esetén igyekeznek egyben tartani az üveget, így egyrészről védik az utasokat a szétrepülő szilánkoktól, másrészről késleltetik a tolvajok bejutását az autóba.

olvass tovább

Kerámia alapú autóüveg fóliák

Az egyik legújabb ipari fejlesztés a kerámia alapú PI autóüveg fólia sorozat. Autónkban számos olyan elektronikai berendezés található, amelyek számára szükséges a frekvenciák zavarása nélküli működés, például GPS navigáció vagy telefon. Ez az igény motiválta a fejlesztőket a fóliatechnika megalkotásában.

olvass tovább

Így véd a fólia baleset esetén

Napjainkban gépjárművünk épségét számtalan körülmény veszélyeztetheti, melyek ellen kisebb-nagyobb mértékben tehetünk biztonsági óvintézkedéseket, azonban a hatékonyságuk jelentősen függ a betöltött funkciójuktól és a minőségüktől. Az autóüveg fóliák között megannyi típus megtalálható a széles piaci kínálatban, azonban minden esetben igyekezzünk kizárólag jó minőségű termékeket választani, melyek hatékony védelmet nyújtanak.

olvass tovább