Mindent az épületfóliákrólAnti-graffiti fólia

Hazánkban, mint a világ számos más helyén is megoldásra váró problémát jelentenek a graffitik, melyek nem csak épületek oldalán, de belső terekben elhelyezett üveg és más felületeken is megjelennek. A graffitik eltávolítása nagyon fáradtságos és hosszadalmas folyamat. Erre a problémára nyújt megoldást az anti-graffiti fólia, amely védelmet biztosít a különböző festékek és karcolatok ellen. A fólia cseréje töredéke annak az árnak, mint amennyibe esetleg egy üvegcsere kerülhet.

olvass tovább

Hatékony UV védelem

Otthonunk számára az ablakok biztosítják a természetes fényforrást, melyeken keresztül beáramlanak a napsugarak és kellemesen meleg fényben úszó otthont varázsolnak számunkra, azonban ezeknek a fénysugaraknak káros hatásait nehezen tudjuk kiszűrni. Az UV sugarak nem csupán bőrünk és szervezetünk számára jelentenek veszélyforrást, hanem komoly károkat is tehetnek otthonunk berendezési tárgyaiban.

olvass tovább

Hő- és fényvédő fóliák előnyei

Az épületeken alkalmazott üvegfóliák védenek a hőtől és a nap káros UV-sugaraitól, emellett pedig csökkentik a ragyogás mértékét, amely zavaró lehet munkavégzés közben. Hővédő fóliával nem okoz kellemetlenséget a nap erős fénye, melegítő hatása, és nyugodtan élvezhetjük munkavégzés közben is a hatalmas ablakok adta természetes fényt az irodában.

olvass tovább